Cerdanyola Comerç i Serveis neix amb un doble objectiu

La suma ens permetrà ser més ambiciosos i eficaços en les nostres accions

Cerdanyola Comerç i Serveis neix amb el doble objectiu d’ampliar els serveis als associats i les propostes a la ciutadania

El Museu d’Art de Cerdanyola, va ser l’escenari triat per a la presentació pública de la nova associació Cerdanyola Comerç i Serveis, aquest dimarts al vespre. L’acte va aplegar un centenar de representants del món del comerç i els serveis de la nostra ciutat, a més d’una nodrida representació del món social, polític i cultural.

El president de la nova entitat, Xavi Olivé, va justificar la unificació de quatre associacions comercials en una de sola pel convenciment que “la suma ens permetrà ser més ambiciosos i eficaços en les nostres accions” i “oferir millors serveis als nostres associats i millors propostes conjuntes als nostres clients”.

Olivé també va posar l’accent en la defensa d’un “model de comerç que, com altres sectors, passa dificultats, però no totes les ha provocat aquesta crisi econòmica”, i va advocar pel treball conjunt per superar-les.

Entre els deures que s’imposa la nova entitat hi ha “la reivindicació d’uns espais públics amables i propicis, facilitats en la mobilitat i l’accessibilitat, la neteja, l’aparcament, la il·luminació, la senyalització, entre d’altres”; la potenciació de “campanyes de dinamització i fidelització comercial atractives per als clients”, i “un programa de formació que permeti al nostre sector enfrontar els canvis constants de la nostra societat”.

L’acte va comptar amb la intervenció del Director General de Comerç de la Generalitat, Josep Maria Recasens, qui va destacar el valor de la suma en uns moments difícils i que “en casos com aquest la suma realment multiplica”. Recasens va posar a disposició de la nova entitat tot d’iniciatives que està duent a terme el Govern en matèria de comerç. Va tancar l’acte l’alcaldessa de Cerdanyola del Vallès, Carme Carmona, felicitant l’entitat “per aquesta molt bona notícia”, garantint el suport de tot l’Ajuntament, i donant per fet que Cerdanyola Comerç i Serveis suposarà un impuls per al sector en particular i la ciutat en general.