Neix Cerdanyola Comerç i Serveis

Cerdanyola del Vallès, a 28 d’octubre de 2013

COMUNICAT DE PREMSA

Neix Cerdanyola Comerç i Serveis, fruit de la fusió de quatre associacions de comerciants

Quatre de les cinc associacions de comerciants i professionals de serveis de Cerdanyola del Vallès –Casc Antic, Rovell de l’Ou, l’Eix i Fontetes- han decidit fusionar-se en una única i nova entitat: Cerdanyola Comerç i Serveis (CCS), que serà operativa a partir de l’1 de gener.

La junta de la nova entitat, aprovada per assemblea general celebrada el dijous 24 d’octubre, està presidida per Xavier Olivé. La completen Elisabet García (vicepresidenta), Ramon Estradera (Tresorer), Cristina Bustamante (Secretària) i set vocals: Conxita Piulats, Jordi Morera, Montse Gabarra, Maria Girona, Olivia Pascual, Miquel Grau i Joaquim Dubà.

Representats de la junta de Cerdanyola Comerç i Serveis

 En roda de premsa, els presidents de les quatre associacions, juntament amb Olivé, van explicar divendres el procés que els va portar a decidir la unificació: “Va ser l’any 2011, enmig d’una forta crisi i amb un canvi de govern a la ciutat, que les cinc associacions de la ciutat vam decidir encetar dinàmiques de col·laboració”, van explicar, “per aplicar estratègies de dinamització i articular reivindicacions conjuntament, en defensa del model comercial català”.

Va ser en aquell moment en què es va obrir un debat sobre la forma en què havien d’encarar el futur, si fusionant-se o simplement federant-se, i quatre de les cinc associacions van optar per la primera opció. En aquest procés van reconèixer i agrair el suport del govern de la ciutat.

Olivé ha explicat que CCS neix per defensar el món del comerç i els serveis, des de tres fronts: la dinamització i fidelització comercial, la formació dels asociats i la comunicació. Tot això, al costat de la reivindicació d’un model de ciutat que sigui propici per a la vida comercial i ciutadana.

L’entitat compta amb 170 establiments associats, però s’ha marcat com a fita iniciar les seves activitats amb 200 adherits.

 El regidor de Desenvolupament Econòmic Local, Francisco Ortiz, va expressar la satisfacció del govern municipal. “És una molt bona notícia per a la ciutat”, va afirmar, “perquè tots volíem una marca de comerç de Cerdanyola”. I també es tracta d’una bona notícia per al govern, va dir, “perquè ara tindrem un gran interlocutor molt representatiu, més fort, amb qui potser discreparem, però amb qui sempre parlarem de tu a tu i ens mantindrà més motivats”.

Representats de la junta 2

Fotografia de la roda de premsa. D’esquerra a dreta, Cristina Bustamante, Jordi Morera, Francisco Ortiz, Xavier olivé, Elisabet García i Ramon Estradera.