Llueix la xapa de moda de Cerdanyola i guanya un dels 20 premis de 50€ participant al concurs d’Instagram.

Ja tenim les 20 persones guanyadores de la nostra campanya #JoComproLocal !

Podeu consultar el llistat de guanyador en aquest enllaç: veure els guanyadors o veure el vídeo més abaix

Moltes gràcies a totes i tots els que heu participat i us animem a que seguieu comprant i confiant en el comerç local de Cerdanyola!

 


Dates per participar al concurs: del 14 al 21 de juliol del 2020
Sorteig: 22 de juliol (Es publicarà el llistat de guanyadors en aquesta web)
Premis: 20 vals de 50€ (a gastar fins el 31 d’agost)
Com participar:  Consulta les bases completes del concurs aquí.

Ara que el comerç local ha tornat a obrir persianes, estem molt contents de tornar sortir al carrer amb una nova campanya i ho fem amb el lema “Jo compro local”.

Com tots sabem, els darrers mesos els comerciants hem viscut moments molt difícils.

La majoria dels negocis s’han hagut d’adaptar a les noves cricumstàncies, s’han reinventat, s’han reformulat, han incrementat serveis i sobretot, han estat al costat de la ciutadania per tal que no ens faltés de res durant el confinament.

La ciutadania s’ha hagut d’adaptar a les noves modalitats de comprar incorporant en molts casos les noves tecnologies per adquirir els nostres productes o serveis habituals de proximitat.

Tots plegats estem vivint moments de canvis molt importants en els quals hem de passar per una adaptació al nou entorn podent oferir els nostres serveis a través de diferents canals. Aquesta adaptació/digitalització a petita o gran escala, serà molt important per a la supervivència dels negocis de la nostra ciutat.

És per tot això que volem donar les gràcies a totes les persones que aposteu pel comerç local i us animem a continuar gaudint de tota l’oferta comercial i de serveis que tenim a Cerdanyola.

Amb aquest propòsit, hem creat les xapes “Jo compro local” que podeu aconseguir de forma gratuïta, fins exhaurir existències, comprant als vostres establiments habituals.

La podeu lluir a la vostra jaqueta, samarreta, gorra o bossa habitual i ens ajudareu a difondre aquest valor a tota la comunitat. I és que comprant local invertim i fem créixer la riquesa econòmica i social de la nostra ciutat.

Paral·lelament, tenim en marxa un concurs a Instagram on podreu guanyar un dels 20 premis de 50€ per gastar en productes o serveis als establiments associats.

Per a finalitzar, us animem a seguir-nos a les nostres xarxes socials, participar al concurs i ajudar a donar més visibilitat als establiments de la teva ciutat.

Entre tots ens en sortirem!

Fem comerç, fem ciutat…