Cerdanyola Comerç repetirà amb la pista de gel

20161115_160950

Per tercer any consecutiu, Cerdanyola tornarà a tenir Pista de Gel aquest Nadal, de la mà de l’associació de comerciants Cerdanyola Comerç i Serveis. Serà del 2 de desembre al 8 de gener al mateix Parc de Can Xarau.

En roda de premsa, el president de l’entitat, Xavi Olivé, va avançar que es continua la fórmula original amb una pista de gel natural de 300m2, amb el mateix preu per tiquet i mantenint el recurs dels vals 2×1, “que només es poden aconseguir als 190 comerços associats amb condició de compra mínima que marca cada establiment”.

Olivé també va avançar que es programaran activitats complementàries, principalment adreçades a públic infantil, de la mà dels mateixos establiments associats, i que la pista acollirà durant tres dies els Reis Mags d’Orient perquè els més petits puguin portar-los els seus desitjos.

Tot plegat, va concloure, amb els mateixos objectius de sempre: que la ciutadania es quedi a Cerdanyola en aquestes dates i que, ja que es queda, aprofiti per fer-hi les compres de Nadal, i que arribin visites de fora que puguin conèixer el comerç local.

En la mateixa roda de premsa, la regidora de Promoció Econòmica, Helena Solà, va destacar la col·laboració municipal en l’esdeveniment via conveni, i va celebrar-ne la continuïtat, atès “l’èxit de públic, que l’any passat va portar més de 13.000 patinadors i un total de 50.000 visitants al recinte del parc”. Solà també va remarcar el fet que les escoles del a ciutat puguin patinar-hi gratuïtament.

Finalment, l’alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, va recordar l’èxit de les dues primeres edicions i va vaticinar el mateix per a aquesta tercera. També va congratular-se per “la facilitat amb què ens hem posat d’acord amb Cerdanyola Comerç i la seva línia de defensa del comerç local”.

Preguntats per la possibilitat d’utilitzar una pista de gel sintètic, el mateix alcalde va explicar que “tots hem vist iniciatives en aquest sentit i hem comprovat que la tecnologia no ha aconseguit imitar l’experiència del gel natural”.

Enguany la pista compta amb el patrocini de BBVA i de l’associació Cerdanyola Empresarial.

dsc_3300