Valoració “molt positiva” del Parc de Nadal

El Parc de Nadal de Cerdanyola Comerç i Serveis va tancar les portes el divendres passat, amb un saldo que l’entitat valora com a molt positiu. Més de 5.000 persones van passar per la carpa del Parc de Can Xarau i van gaudir de les propostes lúdiques i educatives que s’hi proposaven, “la gran majoria amb els vals de descompte que regalaven les botigues associades als seus clients”, segon ha explicat el president de l’entitat, Xavi Olivé.

“Estem molt contents de la resposta de la gent, els nenes i nenes s’ho han passat molt bé, i els pares i mares també”, ha apuntat Olivé, ja fos participant en les diverses atraccions, ja fos amb els espectacles programats d’animació infantil, com en Jaume Barri i en Pep López, l’espectacle de màgia, el Caga Tió o el Cap d’Any Infantil, entre d’altres.

Amb tot, les valoracions més en profunditat queden per a més endavnt, ja que “tenim centenars d’enquestes de satisfacció que hem anat fent als assistents i que ara volem estudiar al detall”.

Durant els dies del Parc de Nadal, els assistents van anar omplint una butlleta per participar en el sorteig d’una estada per a quatre persones a Port aventura. La guanyadora del premi va ser Catalina Álvarez Brescó, que va recollir el premi amb la seva família.