Torna la Fira de Cerdanyola Comerç disposada a repetir l’èxit de l’any passat

Un total de 67 establiments associats participaran els propers 10 i 11 de juny en la II Fira de Cerdanyola Comerç i Serveis

La Fira seguirà la fórmula de l’any passat: carpes agrupades a la plaça de l’Abat Oliba, primer tram del passeig de Cordelles, Sant Martí i Lluís Companys, on els associats mostraran el bo i millor dels seus productes i serveis.

L’objectiu d’aquesta activitat és atraure un gran volum de població, perquè coneguin allò que el comerç de proximitat posa al seu abast cada dia de l’any, i per apropar establiments de determinats sectors a potencials clients d’altres sectors que potser no els coneixien. “La Fira està pensada perquè tots els socis de Cerdanyola Comerç i Serveis que ho desitgin es donin a conèixer, a ells o els seus productes, davant d’un públic que potser encara no els ha descobert”, ha explicat Xavi Olivé, president de l’entitat.

Per repetir l’èxit de públic, Cerdanyola Comerç no compta només amb una ubicació ben cèntrica i l’atractiu dels comerços participants, sinó que també ha preparat un programa d’activitats per a totes les edats, des d’espectacles infantils, ludoteca i inflables, fins a concerts i demostracions de socis.

Desfilada de Moda

Atenent la petició d’alguns associats, Cerdanyola Comerç ha programat per a dissabte al vespre una desfilada de moda davant de l’Ajuntament. Hi participarà una quinzena d’establiments associats del sector de la moda, els complements i l’estètica.