Descobreix els avantatges que t’oferim per al teu establiment

La teva oferta

CCS-72x72Fes-nos arribar la teva oferta. Pensa que es tracta de serveis per al negoci i no pas per a la persona o la família. Serveis administratius, automoció per a vehicles d’empresa, formació per a treballadors, serveis informàtics, telefonia, impremta, comunicació, etc…

TOT Cerdanyola: Descompte en tots els serveis i oferta especial Covid-19

Especial Covid-19: Amb l’objectiu de contribuir a l’activació del consum en els comerços de la ciutat, el TOT Cerdanyola regalarà un xec regal valorat en 100 € a tots els comerços, establiments de serveis i empreses que es vulguin anunciar al TOT Cerdanyola, sigui en la seva versió paper, com en la digital. (+info)

Per exemple, si voleu invertir 150€ en publicitat, el cost real serà de 150€-100€= 50€ + IVA

 

El TOT Cerdanyola ofereix als associats de Cerdanyola Comerç i Serveis un descompte del 10% en els seus serveis.

Consulteu-los.

Barnacel 95: Paper de regal, bosses de plàstic, paper i roba, etiquetes…Oferta Covid-19

BARNACEL

Barnacel95

Per la compra de 3 bobines de catàleg, regalem 1 bobina de 200m de paper llis (color a triar). Per a nou clients, 25% de descompte en els gravats de les bosses i un 10% en el total de la comanda. I, a més, descomptes en la resta d’articles com etiquetes, paper de regal, sobres de paper, etc.

OFERTES ESPECIALS COVID-19:

BOSSES DE COTÓ 100%  Veure oferta 

BOSSES DE CUL AMPLE  Veure oferta 

RAW Travel: Agència de viatges

RAW Travel, agència de viatges, ofereix als associats de Cerdanyola Comerç i Serveis  condicions especials en els seus serveis tant per vacances particulars com per a l’empresa.

Contacteu amb l’establiment per a més informació

👉 Més informació

DENTOBUCAL: Clínica Doctor Zurita: Avantatges en els seus serveis

Dentobucal ofereix als associats de Cerdanyola Comerç i Serveis i als seus familiars de primer grau els següents avantatges:

 

  • PROGRAMA SOCIAL DENTOBUCAL DE PREVENCIÓ PER LA SALUT DENTAL

Prestacions gratuïtes en visita de Diagnòstic inicial, estudi radiogràfic digital OPG, higiene bucodental i les posteriors revisions anuals durant el termini de la durada del conveni de col·laboració.

  • ODONTOLOGIA GENERAL

15% de descompte en tots els tractaments de odontologia general sobre les tarifes habituals.

  • ORTODONCIA

20% de descompte en tots els tractaments d’ortodòncia convencional i estètica (NO inclou Invisalign) sobre les tarifes habituals.

  • IMPLANTOLOGIA

Promoció especial d‘ Implant més corona per 950€ (no inclou regeneracions si fos el cas) 

Els descomptes no son aplicables a altres promocions.

*Condicions especials per finançar el tractament fins a 60 mesos sense interessos. 

👉 Més informació

RACC: Assegurança per a l’automòbil

RACC

Si us cal una assegurança d’automòbil, aquí teniu una oferta del RACC per als associats de Cerdanyola Comerç i Serveis. La contractació d’aquest servei dóna dret a diversos regals.

Cerdanyola Impressions

cerdanyola-impresions-copisteriaDescomptes per a associats en rètols, segells, serigrafia, papereria, etc… Consulteu aquí les condicions.

BBVA: Serveis bancaris preferents per als associats

logoBBVA

BBVA i Cerdanyola Comerç han signatun conveni de col·laboració que permet als associats beneficiar-se de diversos avantatges en la seva relació amb aquesta entitat bancària. Consulteu l’enllaç.

Banc Sabadell: Serveis bancaris avantatjosos per als associats

logoSabadell

Banc Sabadell i Cerdanyola Comerç han signat un conveni que ofereix tot de condicions avantatjoses als associats, empleats i familiars. Podeu contactar amb el banc a través d’aquest enllaç o bé amb l’associació per demanar-nos informació.

 

Back to Top