Oberta la inscripció a les Fires de Nadal

carpes

Aquest any la Fira de Santa Llúcia es modifica substancialment, tal com ja informa l’Ajuntament. D’entrada, es trasllada al nou parc de Can Xarau –antic camp de futbol de Santa Anna-, on coincidirà amb el nostre Parc de Nadal i la pista de gel.

De fet, del 5 de desembre al 6 de gener, se succeiran dues fires, les Fires de Nadal: la de Santa Llúcia –del 5 al 21 de desembre- i la del Regal –del 23 de desembre al 6 de gener-, ambdues organitzades per l’Ajuntament.

Les Fires de Nadal es faran en casetes de lona de 3x3m amb estructura d’alumini i tarima de fusta que aporta l’organització.

Per participar a la Fira de Santa Llúcia cal oferir un dels productes següents: figures de pessebre, ornaments nadalencs, plantes de temporada, gastronomia o petit regal artesà. El preu per participar-hi és de 398,82 €.

La Fira del Regal acollirà parades de petit regal artesà o gastronomia. El preu per participar-hi és de 351,90€.

Si hi voleu participar, podeu fer-ho en totes dues fires o en una sola. En qualsevol cas, heu de fer la inscripció per a cada fira a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament fins al 17 de novembre.

Aquí teniu els impresos que heu d’omplir i portar a l’OAC:

Fira de Santa Llúcia

Fira del Regal