Nova formació: Vendre més sempre és possible

porque un comercio vendeDes de Cerdanyola Comerç i Serveis hem organitzat una nova activitat de formació per als associats.

El títol del curs és Comerços i Canal Horeca: Vendre més sempre és possible i l’impartirà Ramón Esteban, autor del llibre Por qué un comercio vende y otro no, en quatre sessions de dues hores cadascuna.

Horari
14,30 a 16,30h.

Dies
Dimecres 30 de març
Divendres 1 d’abril
Dimecres 6 d’abril
Divendres 8 d’abril

Lloc
Local de l’AV Sant Ramon, al C/ Santa Maria, 17 de Cerdanyola del Vallès.

Preu
Gratuït per als associats. Places limitades. Les 12 primeres inscripcions rebran el llibre de l’autor de regal.
Per inscriure-us, envieu-nos un mail indicant el nom de la persona assistent, el mail i l’establiment.

Objectius: 

Donar eines als empresaris de Comerços i Canal Horeca (Hostaleria, Restauració i Càtering) a l’hora d’incrementar les seves vendes, mitjançant la captació de més clients i la seva fidelització. Conèixer aspectes fonamentals que tots els empresaris dels sector han de dominar.

Continguts
Perquè uns venen i els altres ho fan menys: la clau de l’èxit
Comerços i Horeca tradicionals. de tota la vida i de nova creació
Un punt en comú: absència d’un. Pla de Negoci
Què és i on és la crisi
Aspectes fonamentals per vendre
Què fa i què és el venedor
Qualitats imprescindibles en tot venedor
Hem de ser capaços de crear el nostre propi DAFO
Viabilitat i punt d’equilibri
Preus de venda i marges. Què és el marge i com es calcula
Ubicació, tràfic exterior i tràfic interior
L’aparador
Dependents i cambrers
Venguis o no, capta als teus prospectes
Fidelitza als teus clients
Venda creuada, incremental i decremental
La informació és poder
La capacitat de comunicar: els clients no vindran sols
Ofertes i promocions
Preguntes que ens hauríem de fer
L’acció començar ara, no demà
Conclusions i cloenda