Les imatges de la I Fira Cerdanyola Comerç!

Primer de tot, la inauguració, amb l’assistència de l’alcalde de Cerdanyola, carles Escolà; el regidor de Promoció Econòmica, Marc Costa; la directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Muntsa Vilalta, i, dirigint la cerimònia, en Xavi Olivé, president de Cerdanyola Comerç i Serveis.

 

Tot seguit, les fantàstiques actuacions de què vam poder gaudir tota la Fira, des de les demostracions del nostres associat, l’Escola de Dansa Multi-Sport, fins als ritmes de Gato Jazz i Anhelo Music, passant pels ressons mediterranis d’Oasi al Mar i la veu trencada de Marcel Pozo. I els més petits que van gaudir d’allò més amb l’inflable d’Star Wars i el conta contes de la Pilar Romano!

 

D’entre totes les actuacions, cal destacar el Pentina’t a la Moda, una minidesfilada de perruqueria i moda, organitzada per uns quants associats molt voluntariosos: Imatge·2, Dandara, Fe-Mar Calçats i Nens i Nenes.

 

I, finalment, com ja sabeu, la Fira va atraure una gentada tant la nit de dissabte com tot el diumenge. Aquí algunes imatges que en són la prova.