La pista de gel de Cerdanyola, un gran èxit

Més de 10.000 patinadors han utilitzat la instal·lació organitzada per Cerdanyola Comerç i Serveis

La Pista de Gel de Cerdanyola que Cerdanyola Comerç i Serveis ha tingut instal·lada al Parc de Can Xarau del 5 de desembre fins al 6 de gener, ha atret un gran nombre de persones, que per primer cop han gaudit de l’experiència de patinar sobre gel a la seva ciutat.

A l’espera de la valoració global en assemblea dels socis d’entitat, des de Cerdanyola Comerç avancem que podem considerar l’experiència com un gran èxit des de tots els punts de vista.

Pel que fa a la resposta de la ciutadania, hi han patinat més de 10.000 persones, sense comptar els alumnes de les escoles de la ciutat que durant tots els dies lectius van gaudir de la pista, convidats per l’associació. Pel que fa a assistència al recinte, pista més activitats paral•leles –fires, Tió, Reis, exhibicions, etc…-, estimem que hem arribat a congregar al llarg d’aquest mes unes 40.000 persones, fet que ha convertit el Parc de Nadal en un punt neuràlgic del Nadal a Cerdanyola.

Aquesta resposta de públic, més el suport dels nostres patrocinadors, ha suposat un balanç econòmic positiu que ens permet pensar a reeditar l’experiència en anys successius, sempre a expenses de les directrius de l’assemblea d’associats.

Eina de dinamització
Cal matisar que l’objectiu de l‘entitat no era només proporcionar diversió i una experiència agradable i diferent, sinó que la pista de gel i el Parc de Nadal responen a la voluntat de dinamitzar i reforçar l’activitat comercial de la ciutat en general i dels nostres associats en particular.

En aquest sentit, valorem molt positivament el mecanisme dels tiquets 2×1, uns 30.000 vals repartits exclusivament pels establiments associats i patrocinadors, amb la recomanació d’establir el requisit de compra mínima. El gran retorn d’aquesta mesura –vàlida tot el mes i no només per a dies lectius, com se sol fer en la resta de pistes de gel del país- i el preu de l’entrada, el més econòmic de les pistes de l’entorn- es troben a la base de l’èxit de la pista de gel de Cerdanyola.

Des de l’associació ja s’estan estudiant fórmules per augmentar el retorn d’aquesta experiència als establiments associats de cara a eventuals futures edicions de la pista de gel.

D’altra banda, també valorem com una gran fita la capacitat d’organització demostrada per una entitat jove, nascuda fa un any de la fusió de quatre associacions comercials anteriors, precisament amb la voluntat de poder encarar reptes com el que acabem de superar.

Finalment, volem expressar el nostre agraïment per la implicació i col·laboració del comerç associat de Cerdanyola Comerç i Serveis, així com als nostres patrocinadors i anunciants i al suport rebut en tot moment per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i el personal municipal de totes les àrees.