La Festa Major del Comerç

No hi ha cap dubte que la calor va ser la protagonista de la II Fira de Cerdanyola Comerç, celebrada el passat cap de setmana als carrers més cèntric dela nostra ciutat. Malgrat això, milers de ciutadans van visitar els 63 stands de comerços i serveis associats i van gaudir de les activitats preparades per l’associació. Tot, presidit per les lletres lluminoses amb el nostre lema Fes Comerç.

Repetint concepte, les carpes, totes decorades amb motius florals, es van ubicar al llarg dels primers trams del passeig de Cordelles, C. Sant Martí i a banda i banda del C. Lluís Companys, a més de la plaça de l’Abat Oliba, on es van instal·lar l’escenari i les carpes de l’hostaleria.

La Fira la va obrir la companyia Malaboig Malabars, que va mostrar les seves destreses per totes les carpes, i va seguir una exhibició del gimnàs Multi-Sport.

Els parlaments inaugurals es van fer tot seguit, amb la intervenció del president de Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavi Olivé, qui va assenyalar que “aquesta és la Festa Major del Comerç de Cerdanyola” i va convidar tota la ciutadania a “fer ciutat comprant a Cerdanyola”.

En nom de la Generalitat, el gerent del CCCAM, Miquel Rodríguez, va remarcar el valor del comerç de proximitat -“un tresor que tenim”, va dir- “perquè posa al nostre abast tot el que ens cal”.

En la mateixa línia es van pronunciar la regidora de Comerç, Contxi Haro, i l’alcalde Carles Escolà, els quals van apuntar que el comerç manté viva la ciutat.

La plaça de Francesc Layret es va omplir de gom a gom per seguir la Desfilada de Moda, on van participar una quinzena d’associats sota la direcció de l’Agència de Models Piu Bella, per tot seguit assistir al concert del Niño Gato -el cerdanyolenc Aleix Puig i la seva banda.


A l’endemà, diumenge, des de ben matí el públic es va apropar a la Fira per anar visitant estands per conèixer les propostes dels nostres associats. Mentrestant, el gimnàs Multi-Sport feia a l’escenari una demostració d’arts marcials i dansa i la Cia Risi presentava el seu espectacle infantil Pollastres!

Ja al migdia, va ser el torn del Blues local, amb Txues Blues i Jose Bluesfingers, que van animar el vermut amb els seus temes farcits d’humor i actualitat.

La Cuca animacions va obrir el darrer tram de la Fira, que es va cloure amb el concert de la cerdanyolencs Sònia Poblet i la seva Likes Band.


Durant tota la fira els més petits van gaudir d’inflables tant a la plaça d l’Abat Oliba com al xamfrà de l’Av. Sant Iscle amb el C. Lluís Companys.