El comerç il·lumina Cerdanyola

Cerdanyola Comerç convoca una apagada de llums dels comerços el 3 de març com a acció de protesta i reivindicació per una millora de l’enllumenat públic de la ciutat

La llum proporciona seguretat i caliu a les ciutats. I, per això, per sentir-nos segurs i en un ambient acollidor, la ciutadania deleguem en els governs la instal·lació i el manteniment de la il·luminació a l’espai públic.

Des de Cerdanyola Comerç i Serveis creiem que Cerdanyola és una ciutat fosca. Hi ha molts carrers molt mal il·luminats: llums grogues esmorteïdes, fanals tapats per l’arbrat, bombetes foses…

És una tristor generalitzada que només es veu atenuada pels llums dels comerços que enmig de la foscor il·luminen la ciutat.

Aquesta és una reivindicació que hem anat traslladat als successius governs des que vam crear Cerdanyola Comerç i Serveis, i que ja anaven repetint les anteriors associacions. Sense resultats, malgrat que ara una millor il·luminació no implica una major despesa i que hi ha sistemes molt eficients que permeten amortitzar ràpidament qualsevol inversió.

Per tot això, i seguint el mandat de la nostra assemblea, hem convocat una acció de protesta per al proper divendres 3 de març on participaran els nostres comerços associats i que fem extensiva als establiments que encara no ho són. A partir de les 19,30h us convidem a apagar els llums del vostre comerç durant 15 minuts, com a mínim rètol i aparador.

D’aquesta manera quedarà clar qui il·lumina Cerdanyola, com queda la ciutat quan abaixem les persianes i la necessitat d’actuar per revertir aquesta situació.