El comerç de Cerdanyola, al teu servei

Nova campanya de suport al comerç local, en el marc de la Setmana del Comerç de Catalunya

Més d’un centenar d’associacions comercials, d’hostaleria i de mercats de tot el país participaran entre el 20 i el 26 de març en la I Setmana del Comerç de Catalunya, que impulsa el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat. Una d’aquestes entitats és Cerdanyola Comerç i Serveis, que hi aporta una activitat de conscienciació a favor del comerç de proximitat: #CerdanyolaComerç #Alteuservei.

L’activitat, que arrencarà el 20 de març i s’allargarà durant el mes d’abril, s’ha dut a terme en col·laboració amb l’Agrupació Foto Cine Cerdanyola Ripollet (AFOCER). Així, una desena de fotògrafs d’aquesta entitat han visitat els 198 establiments de Cerdanyola Comerç i han fotografiat els seus responsables. La fotografia, feta amb criteris artístics i amb el lema #alteuservei, s’exposarà a l’aparador de cada botiga. D’aquesta manera s’identificarà, encara que en aquell moment no s’hi entri, qui és la persona que el podrà atendre quan sí que ho faci.

“Volem remarcar la proximitat del comerç local”, ha explicat el president de Cerdanyola Comerç, Xavi Olivé, “que la ciutadania conegui o reconegui la persona o persones que l’atendran a cada botiga”.  Segons Olivé, “quan comprem a Cerdanyola ens atén algú que generalment coneixem, ens demana què volem i ens aconsella sobre els productes”. El servei i la confiança diferencien així la compra de proximitat d’altres models comercials, “més despersonalitzats i amb menys atenció al client”.

I, evidentment, si gaudim més d’aquest bon servei també col·laborarem en el manteniment d’un model de ciutat on es pugui sortir a viure el carrer de forma agradable i amable. “Amb aquest #alteuservei ens oferim a la ciutadania per servir-los amb qualitat, però també per ajudar a construir el model de ciutat que tots volem”, ha conclòs Olivé.

Per la seva banda, Vicenç Samper, president de l’AFOCER, ha valorat molt positivament la col·laboració, perquè “ens ha permès anar a les botigues, a moltes que ja coneixíem i d’on som clients i a d’altres que hem conegut ara, a fer fotografies de persones properes i reals, i ara tindrem uns espais fantàstics per exposar els nostres treballs”.

Des de l’associació de comerciants s’ha anunciat que totes les fotografies es podran veure juntes a la II Fira de Cerdanyola Comerç, prevista per al 10 i 11 de juny.