Comerços amb servei a domicili a Cerdanyola del Vallès

Ja podeu comprar des de casa en els petits comerços de Cerdanyola del Vallès.

I podeu fer-ho a través d’aquesta nova plataforma anomenada “Slowshopping” on trobareu un directori dels establiments de la nostra ciutat que donen servei a domicili.

Aquests establiments de proximitat us faran arribar a les vostres llars la compra de proximitat, de qualitat i de confiança. Consulteu les condicions d’entrega indicat per cada establiment.

Consultar establiments amb servei a domicili

Aquesta plataforma que conformem diferents associacions de comerciants d’arreu del territori, ha sorgit de la necessitat del comerç local d’adaptar-se a les noves situacions, ja sigui en una situació de normalitat en la que el comerç on line està menjant-se molt mercat, com en la que ens ocupa ara amb la crisi del coronavirus, on veiem en la necessitat de donar visibilitat als comerços que ofereixen els seus serveis a domicili en aquests moments.

Tot i que el directori és obert a establiments no associats, per una decisió de qui la impulsem amb la intenció de donar un major servei a la ciutadania en aquests moments complicats, cal remarcar que la inicitiva i el suport, tant de feina com econòmic, l’assumim les associacions que la conformem.

Ara més que mai, és moment de sumar forces, de romandre units, de pertànyer a un col·lectiu que lluita i vetlla pels interessos i els ajuts al comerç de proximitat.

És per això que, si teniu un establiment i encara no sou socis, us animem sumar-vos al col·lectiu Cerdanyola Comerç i Serveis i formar part d’una gran familia que lluita, dia a dia, pel teixit econòmic local.

Envia’ns un mail a info@cerdanyolacomerciserveis.cat i t’informarem de tot el que et podem oferir.

Fem comerç, fem ciutat!