ComerçiArt

Comerciartbanner

Escolars de la ciutat exposaran dibuixos en botigues de Cerdanyola Comerç

La campanya Cerdanyola ComerçiArt és un homenatge al llibre infantil i hi participen les escoles Escaladei, Montserrat, Anunciata i La Sínia. Consulteu aquí la distribució d’Escoles i cursos als establiments participants.

Una quarantena d’establiments comercials de la nostra ciutat i la Biblioteca Ca n’Altimira exposaran dibuixos d’escolars de Cerdanyola que homenatgen el llibre infantil, en el marc de la campanya Cerdanyola Comerçiart.

Els dibuixos s’exposaran als aparadors i als interiors dels establiments des del 2 d’abril –data en què es commemora el Dia Internacional del Llibre Infantil- fins l’endemà de la Diada de Sant Jordi. D’aquesta manera, l’associació i les escoles aporten un granet de sorra al mes més literari.

Aquesta iniciativa la impulsen l’associació Cerdanyola Comerç i Serveis i la Llibreria L’Aranya, amb la col•laboració de la Biblioteca. Hi participen les escoles Escaladei (3r i 4t de Primària), Montserrat (3r i 4t de Primària), Anunciata (P4 i P5 i 1r, 2n, 3r i 4t de Primària) i La Sínia (P4 i P5 i 3r i 4t de Primària).

Tant Cerdanyola Comerç i Serveis com L’Aranya publicaran als seus webs i Xarxes Socials el llistat de comerços participants i els cursos i escoles que acull cada establiment.

L’entrada als establiments és lliure, respectant, lògicament, l’activitat comercial o d’estudi en el cas de Ca n’Altimira.