Cerdanyola Comerç torna a patrocinar el FIT

Un any més, Cerdanyola Comerç i Serveis patrocinem el FIT Festival de la nostra ciutat, una activitat que val molt la pena i que fa gaudir petits i grans amb tot d’espectacles de teatre infantil i juvenil.

Des de la nostra entitat patrocinem les dues cercaviles Rats!, a càrrec de la Cia Campi qui pugi. Serà el dissabte 24 de setembre en dues actuacions. A les 12h, la cercavila sortirà del Pla de les Alzines de les Fontetes i anirà fins a la plaça de l’Abat Oliba. A les 18h, sortirà del carrer de Santa Maria i recorrerà els carrers fins a l’Abat Oliba.

Les rates han envaït Cerdanyola. Apareixen de tot arreu: salten dels arbres, surten de les clavegueres, de contenidors i es troven al bell mig del carrer a plena llum del dia… No hi ha mata-rates que serveixi.

Només una persona pot endur-se aquesta plaga que ha pres la ciutat: un flautista que arriba d’un país molt llunyà. Ara que, ben mirat, les quatre rates semblen prou divertides! Basat en el conte tradicional El flautista d’Hamelí, aquest espectacle itinerant de carrer és una versió gegant i gamberra de la història, en la qual les rates fan de les seves amb tot allò que troben, seguint les passes del flautista que les guia, des de les alçades, amb la flauta.

Descarregueu-vos aquí la revista-del-fit-2016

 

 

Publi FIT