Mostrem el comerç en una fira al carrer

 

Si fem campanya demanant a la nostra ciutadania que faci comerç, que compri a Cerdanyola, perquè d’aquesta manera ens en beneficiem tots, hem volgut mostrar que hi ha motius de sobra per fer-ho.

Des de la nostra entitat ja hem organitzat la I Fira Cerdanyola Comerç, que ha aplegat 60 associats -dels 200 que actualment formen part de l’associació. Els establiments participants han mostrat el bo i millor dels seus productes amb la intenció primera de donar-se i donar-los a conèixer.

Dissabte nit i tot diumenge, s’han succeït nombroses actuacions musicals i lúdiques, a més d’altres demostracions d’associats -dansa, cuina, còctails, tallers infantils, etc…

Per la fira han passat milers de persones que han gaudit d’allò més, per la novetat que suposava i per la varietat i qualitat de productes i parades que hi han trobat.


Campanya de conscienciació Fem ciutat, fes comerç

banner fb fem
L’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis entenem que una de les nostres primeres funcions és prestigiar el comerç urbà, la compra de proximitat a les botigues dels nostres carrers i places.

És per aquest moriu que durant elprimer trimestre d’aquest 2016 hem engegat -i pensem mantenir a cada actuació que fem- la campanya Fem Cerdanyola, fes comerç. Aquest missatge s’està difonent des dels nostres 200 comerços associats, els mitjans de premsa locals i els suports publicitaris d’autobusos urbans i minideixalleries, a més d’internet i xarxes socials. Així, volem recordar a la ciutadania els valors del comerç urbà i el que aporta a Cerdanyola del Vallès.

Des de l’associació defensem que la configuració de les nostres ciutats descansa en una xarxa d’establiments que romanen oberts la major part del dia i la major part de la setmana, amb serveis i productes de qualitat i de confiança i, sovint, servits per persones a qui coneixem molt bé.

La campanya recorda que el comerç dóna vida a la ciutat: ajuda a la neteja, la il·luminació i la seguretat, i també genera ocupació de qualitat i contribueix via impostos a la hisenda local. Fa, en definitiva, que les ciutats estiguin ben vives.

Cerdanyola Comerç i Serveis convida la ciutadania a pensar en una ciutat sense comerç, amb les persianes abaixades tot l’any, els carrers i places foscos, bruts i insegurs, i l’Ajuntament amb menys recursos per invertir. Probablement, els ciutadans, les famílies, els nens, els avis… preferirien no sortir a passejar en aquest context.

Per ajudar a conjurar aquest perill, i per garantir que el comerç continua fent ciutat, l’associació de comerciants ha impulsat el Fem Cerdanyola, Fes Comerç, on convidem a comprar a Cerdanyola, perquè els beneficis per a la ciutat són enormes i van molt més enllà del manteniment del teixit comercial que ens és propi.


Ja teniu l’enganxina Bebè a bord?

NADO A BORDL’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis ha editat una enganxina per al cotxe amb el famós lema Nadó a bord. L’enganxina, feta exclusivament per a l’associació per la dissenyadora cerdanyolenca Maria Martínez, està pensada per captar seguidors a Facebook i establir una millor comunicació amb la ciutadania per als temes de comerç.

Per aconseguir-la, és imprescindible que seguiu aquests passos:

1. Si no ho heu fet encara, feu M’agrada a la nostra pàgina de Facebook.

2. Pengeu al nostre mur de Facebook una selfie vostra davant d’algun dels nostres comerços associats i que quedi ben identificat.

3. Torneu al nostre web, ompliu aquest formulari i feu Enviar.

4. Quan rebeu el mail de resposta, imprimiu-lo i porteu-lo als establiments associats que us indicarem, on us lliuraran el triangle.

Com sempre, moltes gràcies per participar.

“Dibuixos escolars a les botigues de Cerdanyola Comerç i Serveis”

Comerciart-

Activitat vinculada a les escoles i a la celebració de dues dates importants per al món del llibre: el 2 d0’abril, dia internacional del llibre infantil i el 23 d’abril la Diada de Sant Jordi.

Per això per aquestes dates demanem a les escoles que ens facin arribar dibuixos dels seus alumnes a l’entorn del tema d’aquestes dates. Els dibuixos escollits els exposem a les botigues associades que ho desitgen.

L’objectiu és que les famílies facin un recorregut, amb pistes a través de les Xarxes Socials i la mateixa web, de per on han de passar per veure el dibuix del seu fill/a. Així, tenen la satisfacció de veure exposada una obra de l’infant i, de passada, tenen l’oportunitat de conèixer o reconèixer un seguit d’establiments de la nostra ciutat.

De vegades l’exposició és a l’aparador, però molts dels establiments associats opten per exposar els treball a l’interior de la botiga, una manera de fer entrar potencials clients.

“COMPRA I GUANYA!”

Te premi CADL’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis ha engegat aquest 20 de febrer la seva primera campanya de dinamització comercial, sota el lema Comprar a Cerdanyola té premi, compra i guanya.

Amb aquest lema, que vol promocionar les compres al comerç en trama urbana, els establiments associats repartiran butlletes tancades als seus clients, premiades amb 1, 2 o 5 euroseuros. Les butlletes no premiades recorden les virtuts del comerç local: proximitat, bon servei, qualitat, confiança…

Les butlletes guanyadores es podran utilitzar fins el 15 de març en les botigues i serveis de l’associació.

Recorda: COMPRAR A CERDANYOLA TÉ PREMI! COMPRA I GUANYA

Estigues atent!!

“REMULLA’T AMB EL NOSTRE COMERÇ”, CAMPANYA D’ESTIU DE L’ASSOCIACIÓ

Publi CAD

Ara sí, sembla que l’estiu ja ha arribat, així que des de l’associació engeguem la campanya d’estiu “Remulla’t amb el nostre comerç”. Si compreu a les botigues associades, us obsequiaran amb una butlleta i podreu guanyar des d’entrades 2×1 a les piscines del Bosc Tancat -de dia i sessions nocturnes de cap de setmana- i al Natupark Cerdanyola, fins a la gorra de la nostra associació per protegir-vos del sol 

I, com sempre, si compreu a Cerdanyola esteu invertint en la vostra ciutat.

 

“COMERÇIART: LES NOSTRES BOTIGUES EXPOSEN DIBUIXOS ESCOLARS”

comerciart quadratDel 2 al 23 d’abril, des del Dia Internacional del Llibre Infantil fins a la Diada de Sant Jordi, una quarantena de botigues de Cerdanyola Comerç i Serveis exposaran dibuixos d’alumnes de les escoles Montserrat, La Sínia, Anunciata i Escaladei.

Aquesta iniciativa la duem a terme conjuntament amb la Llibreria L’Aranya, amb el suport de la Biblioteca Ca n’Altimira.

Així, doncs, les families d’aquestes escoles podran visitar els establiments per localitzar els dibuixos dels seus fills i filles i, de passada, relacionar-se amb una bona mostra del comerç de proximitat de Cerdanyola del Vallès.

 Consulteu aquí la distribució d’Escoles i cursos als establiments participants.

 

“COMPRA I GUANYA!”

L’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis ha engegat aquest 20 de febrer la seva primera campanya de dinamització comercial, sota el lema Comprar a Cerdanyola té premi, compra i guanya.

noiapaisatgeAmb aquest lema, que vol promocionar les compres al comerç en trama urbana, els establiments associats repartiran butlletes tancades als seus clients, premiades amb 1, 2 o 5 euroseuros. Les butlletes no premiades recorden les virtuts del comerç local: proximitat, bon servei, qualitat, confiança…

Les butlletes guanyadores es podran utilitzar fins el 15 de març en les botigues i serveis de l’associació.

Recorda: COMPRAR A CERDANYOLA TÉ PREMI! COMPRA I GUANYA

Estigues atent!!
Back to Top