Descobreix els avantatges que t’oferim per al teu establiment

La teva oferta

CCS-72x72Fes-nos arribar la teva oferta. Pensa que es tracta de serveis per al negoci i no pas per a la persona o la família. Serveis administratius, automoció per a vehicles d’empresa, formació per a treballadors, serveis informàtics, telefonia, impremta, comunicació, etc…

RACC: Assegurança per a l’automòbil

RACC

Si us cal una assegurança d’automòbil, aquí teniu una oferta del RACC per als associats de Cerdanyola Comerç i Serveis. La contractació d’aquest servei dóna dret a diversos regals.

Cerdanyola Impressions

cerdanyola-impresions-copisteriaDescomptes per a associats en rètols, segells, serigrafia, papereria, etc… Consulteu aquí les condicions.

BBVA: Serveis bancaris preferents per als associats

logoBBVA

BBVA i Cerdanyola Comerç han signatun conveni de col·laboració que permet als associats beneficiar-se de diversos avantatges en la seva relació amb aquesta entitat bancària. Consulteu l’enllaç.

Barnacel 95: Paper de regal, bosses de plàstic, paper i roba, etiquetes…

BARNACEL

Barnacel95

Per la compra de 3 bobines de catàleg, regalem 1 bobina de 200m de paper llis (color a triar). Per a nou clients, 25% de descompte en els gravats de les bosses i un 10% en el total de la comanda. I, a més, descomptes en la resta d’articles com etiquetes, paper de regal, sobres de paper, etc.

Banc Sabadell: Serveis bancaris avantatjosos per als associats

logoSabadell

Banc Sabadell i Cerdanyola Comerç han signat un conveni que ofereix tot de condicions avantatjoses als associats, empleats i familiars. Podeu contactar amb el banc a través d’aquest enllaç o bé amb l’associació per demanar-nos informació.

Back to Top