Descobreix els avantatges que t’oferim per al teu establiment

La teva oferta

CCS-72x72Fes-nos arribar la teva oferta. Pensa que es tracta de serveis per al negoci i no pas per a la persona o la família. Serveis administratius, automoció per a vehicles d’empresa, formació per a treballadors, serveis informàtics, telefonia, impremta, comunicació, etc…

 

AMALUR VITAL Centro Integral de Bienestar

Amalur Vital vol oferir als comercians associats a  “Cerdanyola Comerç i Serveis” una promoció exclusiva de primavera:

  • 20% de descompte durant tot el mes de maig de 2018
  • 10 % de descompte sostingut durant tot l’any a partir de l’1 de juny de 2018.

Amalur Vital som un centre de teràpies naturals  que realitzem entre elles diferents tipus de massatges i kinesiología prioritària amb homeopatia.

Aquestes teràpies estan orientades a millorar i promocionar el nostre benestar i salut.

Amb aquesta promoció volem facilitar que pugueu gaudir de serveis que contribueixin a alleugerir la sobrecàrrega que viu el petit comerç en el seu dia a dia.

RODELAS: Peluquería, Barbería y Estética

Nos complace ofrecer a todos los trabajadores  y propietarios de los comercios pertenecientes a la Cerdanyola Comerç i Serveis la posibilidad de disfrutar de nuestros servicios de Peluquería, Barbería y Estética, con ofertas especiales para Servicios ofrecidos exclusivamente en nuestro salón: RODELAS Cerdanyola (avda. Catalunya Nº53C).

Telf. 938074762

PROMOCIONES de Lunes a Jueves (ambos incluidos)

15% de descuento en los siguientes servicios:

CHICO: corte y peinado

CHICA: corte, peinado y color

Resto de servicios Queratina, Mechas, Tratamientos, etc., 5% de descuento.

TOT Cerdanyola: Descompte en tots els serveis

El TOT Cerdanyola ofereix als associats de Cerdanyola Comerç i Serveis un descompte del 10% en els seus serveis.

Consulteu-los.

Cerdanyola Impressions
RACC: Assegurança per a l’automòbil

RACC

Si us cal una assegurança d’automòbil, aquí teniu una oferta del RACC per als associats de Cerdanyola Comerç i Serveis. La contractació d’aquest servei dóna dret a diversos regals.

Cerdanyola Impressions

cerdanyola-impresions-copisteriaDescomptes per a associats en rètols, segells, serigrafia, papereria, etc… Consulteu aquí les condicions.

BBVA: Serveis bancaris preferents per als associats

logoBBVA

BBVA i Cerdanyola Comerç han signatun conveni de col·laboració que permet als associats beneficiar-se de diversos avantatges en la seva relació amb aquesta entitat bancària. Consulteu l’enllaç.

Barnacel 95: Paper de regal, bosses de plàstic, paper i roba, etiquetes…

BARNACEL

Barnacel95

Per la compra de 3 bobines de catàleg, regalem 1 bobina de 200m de paper llis (color a triar). Per a nou clients, 25% de descompte en els gravats de les bosses i un 10% en el total de la comanda. I, a més, descomptes en la resta d’articles com etiquetes, paper de regal, sobres de paper, etc.

Banc Sabadell: Serveis bancaris avantatjosos per als associats

logoSabadell

Banc Sabadell i Cerdanyola Comerç han signat un conveni que ofereix tot de condicions avantatjoses als associats, empleats i familiars. Podeu contactar amb el banc a través d’aquest enllaç o bé amb l’associació per demanar-nos informació.

 

Back to Top