La Pista de Gel de Cerdanyola Comerç compleix expectatives

Un cop tancada i recollida la tercera Pista de Gel de Cerdanyola Comerç, l’associació de comerciants ha fet la seva primera valoració de l’activitat, on prima la satisfacció per haver acomplert objectius.

Enguany s’han superat els 12.500 patinadors de 2015, amb un total de 13.500 patinadors, incloses les escoles de Cerdanyola i institucions de caire social, que han pogut patinar de franc, i diversos esplais, que ho han fet a preus simbòlics.

Seguint la tònica de cada any, s’ha incrementat l’ús de vals de descompte 2×1, que només es podien aconseguir comprant als comerços associats. Un 60% dels patinadors ho ha fet a preu reduït, gràcies a aquests vals, fet que demostra que és una dinàmica cada cop més coneguda entre la ciutadania. En total se n’han repartit 40.000.

Com en les altres dues edicions, s’han programat activitats de comerços associats al recinte, especialment adreçades als infants, i durant tres dies els mateixos Reis Mags d’Orient han recollit les cartes de centenars de nens i nenes de Cerdanyola.

El president de Cerdanyola Comerç, Xavi Olivé, ha afirmat que “els indicadors de creixement d’enguany, tot i ser bons, no són tan espectaculars com en la segona edició de la pista”. “És lògic”, ha argumentat, “a Cerdanyola hi ha un públic determinat interessat en una activitat com aquesta i el primer any potser els va arribar per sorpresa; però al segon any ja van venir tots els que podien venir i enguany han repetit”. És per això que des de l’associació s’atribueix una bona part de l’increment de patinadors, a visites de fora de Cerdanyola, “on hem fet diverses accions de comunicació per fer saber que a Cerdanyola hi havia una pista de gel natural”.

Olivé també ha recordat que enguany s’han hagut de superar diversos reptes, com alguns dies de pluja intensa –inèdits els altres anys- i el fet que diversos festius nadalencs han coincidit amb divendres, dissabtes i diumenges, reduint així el nombre de dies “forts” pel que fa a assistència de públic.

La Junta de Cerdanyola Comerç i Serveis valora “extraordinàriament” haver estat capaços d’organitzar aquesta tercera Pista de Gel i reconeix que no hauria estat possible sense el suport dels seus associats i de les diverses àrees de l’Ajuntament, així com els patrocinadors, els anunciants i les empreses col·laboradores.

A tots ells volem fer arribar el nostre agraïment”, afegeix Olivé, “per ajudar-nos a oferir a Cerdanyola una activitat de Nadal molt potent, que dóna una excusa a la ciutadania per quedar-se a Cerdanyola i, com a conseqüència d’això, a fer les compres a la ciutat”.