Ja tenim aquí la pista de gel

Per quart any consecutiu tenim la Pista de Gel muntada al Parc de Can Xarau de Cerdanyola del Vallès. Hi serà de l’1 de desembre fins al 7 de gener.

La dinàmica és la mateixa de cada any. El preu de l’entrada és de 5 euros i només es pot adquirir a la taquilla. Dóna dret a mitja hora de patinatge i al lloguer de patins, a més del servei de consigna per deixar-hi el calçat.

És obligatori portar guants. Si no se’n porten, es poden comprar a taquilla al preu de 2 euros.

També disposem de tiquets 2×1 que es poden utilitzar sense restriccions de calendari. Els 2×1 s’adquireixen en comprar als establiments dels nostres associats. El tiquet dóna dret que dues persones patinin alhora pel preu d’una.

Us recordem que els infants menors de 5 anys han de patinar acompanyats i que la talla més petita de patins és la 26.

HORARIS

Tots els dies de 10 a 21,30h
24 i 31 de desembre tanquem a les 20h
25 de desembre i 1 de gener tanquem de 13,30 a 17h

NORMES

La instal·lació compleix les normes de seguretat necessàries i exigibles, per tant, l’usuari és responsable dels danys físics que pugui patir o causar a tercers.

L’usuari és responsable dels danys que pugui causar a persones i coses.

L’organització es reserva el dret d’admissió i possibles canvis horaris.

La compra del tiquet comporta l’acceptació de les normes d’ús i dels avisos. Qui no les segueixi, podrà ser expulsat del recinte de la pista de gel.

L’organització informa que, per tal de fer treballs de manteniment, es tancarà  parcialment la pista quan sigui convenient i quedarà reduïda la zona de patinatge.

Un cop pagada l’entrada, no es retornaran els diners en cap cas. Si la causa és prou justificada, es donarà una entrada per a una altra ocasió.

Es obligatori portar guants, màniga llarga i pantalons llargs.

Conservar el sentit del gir indicat pels monitors.

Seguir sempre les indicacions del personal de la pista.

Està prohibit empentar, fer curses i xocar bruscament contra les tanques, patinar més de dues persones agafades, accedir a la pista amb bosses, motxilles i grans objectes, fumar o entrar menjar o begudes dins del recinte de la pista i de patins.