Cursos de formació per a associats

Des de Cerdanyola Comerç i Serveis ja estem treballant per fer propostes de formació que puguin ser d’interès per als nostres associats.

La primera formació la dediquem a fer una introducció precisament a aquesta xarxa on sou, Facebook. En aquest curs, Laia Piera (www.laiapiera.com) ens explicarà què pot aportar Facebook als nostres negocis, com crear una pàgina pròpia i com utilitzar-la per atreure i atendre clients i guanyar valor afegit per a la nostra activitat.

Els curs el farem els dies 25 i 27 de febrer de 15.00 a 16.45h a l’IES Jaume Mimó.

Cal dir que les places són limitades i que procedirem a la inscripció, gratuïta, a través del mail info@cerdanyolacomerciserveis.cat per ordre d’arribada. Fins al dia 24 hi hauria llista d’espera, per si hi haguessin baixes. Si el nombre d’inscripcions ho justifiqués, ens plantejaríem de repetir el curs més endavant.

Si ja sou a Facebook, us recomanem que ens hi visiteu i feu m’agrada.

Cursos de la Confederació de Comerç
D’altra banda, la Cambra de Comerç de Catalunya està elaborant un pla de formació per a autònoms i dependents de comerç, diversos cursos gratuïts a Can Serraperera, en funció del nombre d’inscrits que recullin. Els cursos són els següents:

Creació d’una botiga on-line per al petit comerç (Nivell bàsic) 50 hores

Disseny d’espais comercials (Nivell bàsic) 40 hores

Tècniques de venda per a minoristes (Nivell bàsic) 40 hores,

Gestió Comercial (Nivell superior) 40 hores.

Si qualsevol d’aquests cursos fos del vostre interès, envieu-nos un mail i farem arribar el vostre interès als organitzadors.