Concurs fotogràfic de Carnaval a Facebook

Des de Cerdanyola Comerç i Serveis volem veure les vostres creacions en forma de disfressa, les que lluireu durant les diferents rues que es faran a les escoles o a la ciutat. També seràn vàlides les disfresses que porteu en festes en locals d’oci nocturn de la ciutat o les celebracions que fareu a casa.

Les fotos guanyadores optaran a 3 tipus de premis:

– Premi absolut a la millor foto: una tauleta gràfica
– Premi categoria infantil a les tres millors fotos: entrada doble per a l’espectacle El soldadet de plom del 23 de març a les 12h., de Bambalina
– Premis categoria adults a les tres millors fotos: entrada doble per a l’obra de teatre RED PONTIAC amb Míriam Iscla del dia 4 d’abril a l’Ateneu.

Que us demanem per optar als premis?

1. Ser fan de la pàgina Facebook de Cerdanyola Comerç i Serveis. Entreu a Facebook.com/CerdanyolaComerc i cliqueu el M’agrada de sota la capçalera.

2. Obriu la pestanya “Concursos” Facebook de Cerdanyola Comerç i Serveis, des d’on podreu pujar una foto divertida de la vostra disfressa de Carnaval, feta en qualsevol de les celebracions que s’hagin dut a terme a Cerdanyola del Vallès.

3. Compartiu la vostra foto a través de les xarxes socials utilitzant el hashtag #CarnavalCDVcomerc. Us seguirem la pista!

Un jurat format per un membre de Cerdanyola Comerç i Serveis i un altre de Bambalina, seleccionaran les fotos guanyadores d’entre totes les carregades a la plataforma Easypromos i que tinguin més de “20 m’agrada”.