Cerdanyola Comerç valora positivament les accions de Nadal

Cerdanyola Comerç i Serveis fa una valoració positiva de les activitats que com a associació ha aportat a la campanya de Nadal

D’una banda, el president de l’entitat, Xavi Olivé, destaca la plena consolidació de la Pista de Gel, que ha estat instal·lada de l’1 de desembre al 7 de gener al Parc de Can Xarau. “Després de quatre edicions, ja és una cita obligada per a milers de persones de dins i de fora de la nostra ciutat”, ha explicat Olivé, “amb una dinàmica molt coneguda d’obtenir els descomptes 2×1 per patinar comprant als establiments associats”.

Malgrat aquesta consolidació, Cerdanyola Comerç ha detectat per primer cop una davallada de patinadors -d’aproximadament un 8%- que, segons Olivé, pot tenir múltiples factors. D’una banda, la successió de ponts llargs ha pogut propiciar que més persones marxessin de la ciutat. De l’altra, el fred intens de molts dies -i l’epidèmia de grip- també en pot haver dissuadit d’altres apropar-se a patinar tan sovint com solien fer-ho en passades edicions.

D’altra banda, Cerdanyola Comerç també ha trobat positiva una de les novetats de la campanya, el trenet de Nadal, impulsat per l’Ajuntament amb la col·laboració de les entitats comercials i de restauració. “Ha estat una novetat molt interessant, amb bona acollida, que hauria de poder tenir continuïtat”, tot i que “lògicament, hi ha hagut una mica de desconcert en els primers dies sobre el funcionament de la proposta, que amb el pas dels dies s’ha anar solucionant”.

Des de l’entitat també s’aprova l’activitat El comerç posa música al Nadal, en col·laboració amb l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès, que va omplir els carrers de músics interpretant temes nadalencs per acompanyar les compres de la ciutadania, així com la nova decoració dels 200 establiments associats, que han lluït un avet de Nadal diferent que ha servit per identificar-los com a tals i posar una mica més de color a les compres.

En qualsevol cas, Olivé avança que “farem una reflexió més acurada amb els nostres associats sobre totes les activitats i sobre les que preparem per al futur”.